Redaktörer och skribenter

Det är vi som skriver på och jobbar med Quality 5.0 Forum. Är du intresserad av att skriva ett inlägg? Hör av dig till vår huvudredaktör Anders Fundin, forumet är öppet för alla!

Anders Fundin

Anders Fundin

Huvudredaktör

anders.fundin@siq.se
0730-32 99 44

Anders Fundin är professor i kvalitetsutveckling vid Mälardalens högskola och forskningsledare på SIQ. Anders har en doktorsexamen i kvalitetsutveckling från Chalmers Tekniska Högskola och är Civilingenjör i Maskinteknik.

Anne-Charlotte Holmgren

Anne-Charlotte Holmgren

Skribent

anne-charlotte.holmgren@siq.se 
031-723 17 07

Anne-Charlotte Holmgren arbetar med utvecklingsfrågor ur ett Business excellenceperspektiv och ansvarar för utmärkelserna och utvärderingar på SIQ.

Karin Cars

Karin Cars

Webbredaktör

karin.cars@siq.se 
070-542 94 78

Karin Cars är kommunikationsansvarig på SIQ. Hör gärna av dig till henne om du hittar något som inte ser korrekt ut på den här sajten eller har idéer om utveckling av dialogforumet. Vi kommer att fylla på med mer innehåll och funktioner. Tack för din hjälp!

Mats Deleryd

Mats Deleryd

Redaktör

mats.deleryd@siq.se
031-723 17 05

Mats Deleryd är VD för SIQ. Han har en industriell bakgrund på både nationell och internationell nivå. Mats är civilingenjör och teknisk doktor från vid Luleå tekniska universitet och innehar en professur vid Mälardalens Högskola inom Kvalitets- och organisationsutveckling.

Michael Westher

Michael Westher

Skribent

michael.westher@siq.se 
0709-543587

Michael Westher är ansvarig för utvecklingen av SIQs medlemsnätverk och arbetar med affärsutveckling och partnerskap. Michael har tidigare varit verksam i företag inom flyg- och logistiksektorn, både i chefs- och specialistroller.

Ola Ljunggren Bergeå

Ola Ljunggren Bergeå

Skribent

ola.ljunggren.bergea@siq.se 
0709-543587

Ola Ljunggren Bergeå arbetar med SIQs utmärkelser och nätverk. Han driver också ett eget bolag i ledarskap och har en bakgrund på C2 Management. Ola är diplomerad coach, förändringsledare, Lean Six Sigma Black Belt och har stor erfarenhet av kvalitets- och förbättringsarbete.